OM OSS

Velkommen til HSG Maskin AS som ble stiftet nå i 2021. Dette er en videreføring av tidligere Hovland Søndre Gård Landbrukstjenester. Vi har nå blitt flere i bedriften og har store planer fremover. Vi skal drive med det meste innen veivedlikehold og anleggsgartnervirksomhet.

Landbrukstjenester

H Trenger du hjelp på gården ta kontakt med oss. Vi har landbruksvikarer, samt noen på tilkalling, som bistår deg med avløsning ved sykdom, og om du ønsker ferie og fritid.
Vi tar på oss spesifikke oppdrag innen husdyrstell, inkl fjøsvask og klipping av storfe. Trenger du nytt gjerde eller oppgradering av det gamle, ordner vi det og.

Veivedlikehold

HSG Maskin AS løser oppdrag innen alt av veivedlikehold. Om det sommer- eller vintervedlikehold eller annet kan du trygt la oss ta oppdraget.

Maskinentreprenør

HSG Maskin AS utfører stort sett det meste innen faget. Skal du ha utført et anleggsoppdrag så er vi en seriøs og pålitelig partner. Vi utfører de fleste anleggsoppdrag og har maskiner til både små og store prosjekter. Vi tar på oss oppdrag fra privatpersoner, det offentlige og for bedrifter.